Prima Vinduespolering giver fire gode

vinduespudsnings tips

Vinduespolering, vinduespudsning eller vinduesvask?

Tidligere startede man med at vaske vinduet, hvorefter man polerede vinduet med en fnugfri klud, deraf navnet vinduespolering. Denne teknik bruges ikke så meget mere. I stedet begyndte man at pudse vinduerne med sæbe og skviser, deraf navnet vinduespudsning. I dag bruger man ofte blødtvandsanlæg, så nu burde det måske hedde vinduesvask.

Vinduespudsning efter byggeri

Uanset om det er en stor virksomhed eller et privat hjem, er det vigtigt at bruge den rigtige teknik for ikke at ridse ruderne efter nybyggeri eller ombygning. Det kan ikke undgås, at der sidder lidt mørtel, fugemasse, støv og andet snavs på ruden. For at opnå det bedste resultat er det vigtigt at følge tre faser: Først afskylning med masser af vand, så indsæbning og afrensning og til sidst indsæbning efterfulgt af skviser.

Vinduespudsning og sikkerhed

De fleste ulykker indenfor vinduespudsning sker på grund af fald fra stige. Når man bruger stige til vinduespudsning, er det vigtigt at give sig ekstra god tid til at placere stigen. Hvis man skal pudse vinduer, der er særligt vanskelige at komme til, bør man have en pålidelig stigeholder, før der pudses.

Det er ofte mere sikkert at bruge blødtvandsanlæg, som man kan nå op til 19 meter med. Hvis vinduerne skal pudses endnu højere oppe, anbefaler Prima Vinduespolering, at man bruger en lift eller kran.

Kan det svare sig at pudse vinduer selv?

Ligesom man kører sin bil til mekaniker, bør man lade en fagmand pudse vinduerne. Det giver det flotteste resultat og bevarer glas og ramme i længere tid. Prima Vinduespolering rådgiver gerne om den optimale løsning i forhold til pris, interval og metode til pudsning af dine vinduer.

© 2015 Prima Vinduespolering ApS · Vesterhavsgade 119 · 6700 Esbjerg · 40724748 · info@primavp.dk · CVR: 40085475 | Udviklet & designet af Web og linjer