Om Prima Vinduespolering

Prima Vinduespolering ejes og drives af Bjarne Nielsen, der etablerede virksomheden i 1998 i Esbjerg. Siden er Prima Vinduespolering vokset markant, og vi udfører i dag vinduespolering i hele landet.

Vi beskæftiger 18 dygtige og kvalitetsbevidste vinduespudsere. I travle perioder og ved store opgaver benytter Prima Vinduespolering faste freelance vinduespudsere. Alle vores medarbejdere taler dansk og har en ren straffeattest, og vi følger altid Arbejdstilsynets regler. Vi er medlem af Dansk Industri og lever op til kravene i Servicenormen.

Vi servicerer primært erhvervskunder inden for detailbranchen og offentlige institutioner. Prima Vinduespolering udfører bl.a. vinduespudsning for en række storcentre, butikker, hoteller, kommuner, børnehaver, uddannelsesinstitutioner, ministerier, virksomheder, boligforeninger og private boliger. Vi er også underleverandør for andre større polerings- og rengøringsselskaber og har kunder inden for byggebranchen, hvor vi pudser vinduer, når byggeriet er færdigt.

Mange af vores faste vinduespoleringsaftaler har eksisteret i mange år – en bedrift vi er stolte af, da det betyder, at vi leverer den kvalitet og den service, som kunderne forventer og mere til.

Vores motto er faste priser til aftalt tid. Det betyder, at du altid kan regne med, at vi kommer til tiden og kun fakturerer det, vi har aftalt.

Prima Vinduespolering har den grønne smiley fra Arbejdstilsynet i forhold til arbejdsmiljø.

© 2015 Prima Vinduespolering ApS · Vesterhavsgade 119 · 6700 Esbjerg · 40724748 · info@primavp.dk · CVR: 40085475 | Udviklet & designet af Web og linjer