Vinduespudsning

Prima Vinduespolering pudser vinduer i hele landet, og vi er specialister i at pudse svært tilgængelige vinduer. Vi løser alle opgaver til kundernes fulde tilfredshed – selv når alle andre har givet op.

Vores dygtige vinduespudsere kan pudse alle typer glas, og vi anvender flere teknikker og forskelligt udstyr afhængig af højde, antal og placering af vinduer.

Vi anvender lifte og kraner fra de førende liftudlejere, sådan at vi kan arbejde i en højde på op til 70 meter. Vi benytter et miljørigtigt blødtvandsanlæg, der skånsomt klarer opgaverne, når vi polerer store glasfacader. Med den teknik kan vi nå op til
19 meter og stadig sikre et skinnende resultat.

Prima Vinduespolering udfører altid vinduespudsning med de bedste og mest skånsomme produkter på markedet.

Kundernes behov er altid i centrum hos os. Når vi indgår en ny aftale, udarbejder vi en udførlig og individuel poleringsplan. I den proces anbefaler vi bl.a., hvor ofte vinduerne skal pudses. På den måde opnår vores kunder den bedste pris samtidig med, at vinduerne altid ser pæne ud.

Mange kunder får pudset vinduerne udvendigt hver fjerde uge og indvendigt hver ottende uge. For butikker udfører vi ofte vinduespudsning hver uge.

For vores erhvervskunder tilbyder vi dag-til-dag vinduespudsning i de større byer. Det betyder, at vi kan rykke ud samme dag og sørge for rene vinduer, når behovet opstår.

Vi lægger vægt på at skabe gode relationer til vores kunder. Det er derfor altid de samme vinduespudsere, vores kunder møder.

© 2015 Prima Vinduespolering ApS · Vesterhavsgade 119 · 6700 Esbjerg · 40724748 · info@primavp.dk · CVR: 40085475 | Udviklet & designet af Web og linjer